Voor bedrijven

Een lekkere en originele attentie voor uw personeel, klant, leverancier,...

Beste ondernemer,

Wij hebben voor u hét ideale cadeau om te schenken aan uw professionele relaties. Niet zomaar een cadeau, neen! Persoonlijk én megalekker. Met ongetwijfeld een glimlach tot gevolg. Uw professionele videoboodschap met een mega impact. 

We leggen kort uit hoe het in zijn werk gaat.

Kies uit onze gevulde ballotins

Wij maakten voor u een selectie van 7 gevulde ballotins. Deze pralinedozen worden voor u gevuld met 100% Belgische en duurzame chocolade. Lokaal en authentiek geproduceerd door Confiserie Elise.  Per doosje storten wij €0,25 aan het Cocoa Horizons programma voor cacaoboerinnen in Ivoorkust. Voor een eerlijke keten!

Maak uw keuze naar wens en geef ons de gewenste hoeveelheid door.  

Authentieke truffelmix

€6,00/doos van 250 gr 

Fruits & Nuts

€12,00/doos van 375 gr

De Classico

€12,50/doos van 375 gr

Sweet Hearts

€12,00/doos van 375 gr

Paaseitjes

€11,00/doos van 375 gr 

Kerstballetjes

€12,00/doos van 375 gr 

Gold box

€13,00/doos van 375 gr 

scanning

Neem uw persoonlijke boodschap op.

U heeft met ons concept de mogelijkheid om via een slim kaartje met QR – code, een zelf ingesproken videoboodschap te maken en toe te voegen aan onze heerlijke chocolade. 

De aanleiding voor deze boodschap kan een uitzonderlijk bereikt resultaat zijn, een nieuw budgetjaar, een afgelopen project, een nieuw product, … of gewoon als originele bedanking.

Klaar om te geven!

Wij van Confiserie Elise kunnen voor al uw geadresseerden in België de verrassing thuis laten leveren met een keurig “track and trace”.  Neemt u het logistieke luik liever voor zich? Geen probleem! Wij leveren alle doosjes bij u op het bedrijf. 

De bestemmeling kan uw video nu bekijken en downloaden door de code te scannen. Nadat de video voor het eerst bekeken werd, blijft hij 30 dagen beschikbaar op onze website. 

 
"Extra personalisatie? Dat kan! Laat het QR kaartje cobranden met het logo van uw bedrijf of kies ervoor om de volledige verpakking in een persoonlijk kleedje stoppen."
Yves Servotte
Zaakvoerder Confiserie Elise

Interesse om uw relaties te verrassen met dit unieke, persoonlijke geschenk?

Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk met een gepersonaliseerde offerte.