Relatiegeschenken voor bedrijven

Een lekker en origineel paasgeschenk voor uw personeel, klant, leverancier,...

Beste ondernemer,

Wij hebben voor u hét ideale cadeau om met Pasen te schenken aan uw professionele relaties. Niet zomaar een cadeau, neen! Persoonlijk én megalekker. Met ongetwijfeld een glimlach tot gevolg. Uw professionele videoboodschap met een mega impact. 

We leggen kort uit hoe het in zijn werk gaat.

1. Kies uit onze gevulde ballotins

Wij maakten voor Pasen een selectie van 8 gevulde ballotins. Deze pralinedozen worden voor u gevuld met 100% Belgische en duurzame chocolade die op basis van unieke recepturen wordt geproduceerd. Lokaal en authentiek geproduceerd door Confiserie Elise.  Per doosje storten wij €0,25 aan het Cocoa Horizons programma voor cacaoboerinnen in Ivoorkust. Voor een eerlijke keten!

Paaseitjes

Paaseitjes

€11,00/doos van 350 gr

De Classico

€10,00/doos van 350 gr

Authentieke truffelmix

€6,00/doos van 250 gr

Fruits en nuts

€12,00/doos van 335 gr 

Gold Box

€13,00/doos van 350 gr 

Sweet Hearts

doosjes-hartjes

€12,00/doos van 350 gr 

Kerstballetjes

€12,00/doos van 350 gr

Elisettes End of Year

€10,00/doos van 250 gr 

scanning

2. Neem uw persoonlijke boodschap op

U heeft met ons concept de mogelijkheid om via een slim kaartje met QR–code, een zelf ingesproken videoboodschap te maken en toe te voegen aan onze heerlijke chocolade. 

De aanleiding voor deze boodschap kan Pasen zijn, een uitzonderlijk bereikt resultaat, een nieuw budgetjaar, een afgelopen project, een nieuw product, … of gewoon als originele bedanking.

3. Klaar om je chocolade relatiegeschenk te geven!

Wij van Confiserie Elise kunnen voor al uw geadresseerden in België de paaseitjes of andere ballotins thuis laten leveren met een keurig “track and trace”-systeem.  Neemt u het logistieke luik liever voor zich? Geen probleem! Wij leveren alle doosjes bij u op het bedrijf. 

De bestemmeling kan uw video nu bekijken en downloaden door de code te scannen. Nadat de video voor het eerst bekeken werd, blijft hij 30 dagen beschikbaar op onze website. 

 
sharing
"Extra personalisatie? Dat kan! Laat het QR kaartje cobranden met het logo van uw bedrijf of kies ervoor om de volledige verpakking in een persoonlijk kleedje stoppen."
Yves Servotte
Zaakvoerder Confiserie Elise

Interesse om uw relaties met Pasen te verrassen met dit unieke, persoonlijke chocoladegeschenk?

Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk met een gepersonaliseerde offerte.

    Ik heb interesse in (optioneel)

    Personalisatie (optioneel)

    U deelt met uw relaties, wij delen met Cocoa Horizons

    Omdat wij als chocoladeproducent het initiatief steunen voor een eerlijke logistieke chocoladeketen, doneren wij 0.25 € per aangekocht doosje aan het Cocoa Horizons programma. Meer concreet steunen wij een project in Ivoorkust in het dorp Oupoyo. Daar worden 7 cacaoboerinnen gestimuleerd in hun ondernemerschap en krijgen hiervoor een gerichte opleiding. Zij worden opgeleid om de opbrengst van hun grond te verbeteren door met ‘combinatieteelt’ te werken. Dit geeft hen een stabieler inkomen het ganse jaar door en bijkomende middelen om hun kinderen naar school te sturen.