Onze specialiteit: de "Elisettes"

Mét vulling maar zeer fijn, krokant of vegan... Gewoon heerlijk!

Fijne chocolade kattentongetjes die ofwel in de massa gevuld zijn met bresilienne nootjes ofwel met vloeibare vullingen zoals fruitpasta, praliné of gezouten karamel.

Technologisch snufje chocolade

Elisettes zijn fijne chocolaatjes in kattentongvorm van amper vijf millimeter dik en met een gewicht van tien gram. Op zich al een huzarenstukje om die te maken, maar dan moet je ze ook nog eens gevuld zien te krijgen. De uitdaging is om de chocolaatjes dun en tegelijkertijd stevig maken, met een heerlijke smeuïge vulling en optimale bewaartijd.

Elisettes

Het Elisettes-gamma is een reeks van hoog kwalitatieve, dunne chocolaatjes in combinatie met (onverwachte) smaakvolle ingrediënten. Zo zijn er de “krokantjes”: deze dunne chocolaatjes worden voorzien van bresilienne nootjes en zijn verkrijgbaar in pure chocolade (70% cacao), melkchocolade en witte chocolade.

De huidige drie soorten zijn verkrijgbaar in pure chocolade (70% cacao). Ze zijn ofwel bulk verpakt in 1kg dozen of in consumentenverpakking van 190g. 

 

Daarnaast kan u onze “gevulde Elisettes” vinden. Fijne pure chocolade gevuld met gezouten karamel of framboos en melkchocolade gevuld met smeuïge praliné… Overheerlijk.

Elisettes Nori

Onze specialiteit in combinatie met een onverwacht smaakvol ingrediënt: licht gezouten zeewier (Nori). De ideale en verrassende “foodpairing” bij een heerlijke tas groene thee.

De uitdaging is om de Elisettes zo dun maar tegelijkertijd zo stevig mogelijk te hebben, de vulling van vast naar smeuïg te krijgen, de bewaartijd te optimaliseren,…

Yves Servotte, zaakvoerder Confiserie Elise

Nieuw! Elisettes XL

Een groter kattentongetje van melkchocolade gevuld met  een smeuïge praliné vulling. Verder afgewerkt met een mooie standaard decoratie of een aangepaste decoratie voor het Eindejaar
of een meer romantische versie voor Valentijn.

Ook voor de patissiers is deze Elisettte Xl een leuke delicatesse om hun top éclairs mee af te werken…

Meer informatie gewenst over onze Elisettes?

Laat hier jouw gegevens na en we contacteren jou zo snel mogelijk.